Verloop Uitgeverij en DGOffice B.V. werken samen aan digitale publicaties van DG-wetboeken - DGM-SDG

Verloop Uitgeverij en DGOffice B.V. werken samen aan digitale publicaties van DG-wetboeken

verloop publications

De publicaties van de verordening gevaarlijke stoffen van Verloop zijn nu digitaal beschikbaar! De boeken waren en zijn nog steeds beschikbaar in het traditionele papieren boekformaat. Trainingsboeken.nl is onderdeel van Verloop Uitgeverij. Dit platform in spé is gespecialiseerd in publicaties voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Uitbreiding van het productaanbod en het aanbieden van digitale versies zijn essentieel om de juiste informatie op de juiste plek te krijgen. In lijn hiermee zijn de eerste digitale publicaties beschikbaar via DGOffice.net!

Stap voor stap

Het vervoer van gevaarlijke stoffen veilig en eenvoudig houden, begint bij het verstrekken van correcte en actuele informatie. Dit gebeurt door middel van publicaties met regelgeving voor verschillende modaliteiten. Verloop bereidt en onderhoudt deze zelf, in samenwerking met docenten en veiligheidsadviseurs in het vakgebied. De volgende stap is om het beschikbaar te maken voor degenen die ermee werken.

Via de samenwerking van Verloop Uitgeverij & DGOffice BV worden deze stappen gerealiseerd. Door de digitale publicaties van Verloop beschikbaar te stellen in DGOffice.net, krijgt iedereen die te maken heeft met gevaarlijke stoffen toegang tot de juiste informatie. Wanneer ze het nodig hebben, waar ze ook zijn.

Publicaties

De eerst beschikbare publicatie is het ADR (wegvervoer in de EU). ADN (Binnenvaart in de EU) en RID (Spoor in de EU) volgen op korte termijn. Alle drie zijn in het Nederlands voor 2021/2022, de laatste versie momenteel beschikbaar. Wanneer er nieuwe versies worden uitgebracht, worden deze uiteraard geüpdatet. Publicaties van andere lokale versies en regelgevingen worden voorbereid en zullen later volgen.

Verloop Uitgeverij

Verloop Uitgeverij is een Nederlandse uitgever van regionale publicaties en genealogieën. Met meer dan 100 jaar ervaring weten ze precies hoe een goed boek in elkaar zit. Ofwel als hard-copy editie of als digitale versie. Hun boeken en tijdschriften worden uitgegeven in hun eigen studio en drukkerij. Verloop Uitgeverij is officieel geregistreerd en erkend als uitgever. Daardoor kunnen ze hun eigen publicaties uitbrengen, maar ook voor anderen, zoals particulieren, verenigingen en bedrijven. Alles wordt eraan gedaan zodat de informatie het beste tot zijn recht komt voor de lezer.

www.verloopuitgeverij.nl

www.trainingsboeken.nl

DGOffice B.V.

DGOffice B.V. is de gespecialiseerde wereldleider op het gebied van softwareoplossingen en -diensten voor het beheer van gevaarlijke stoffen en chemicaliën. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lelystad, en we hebben meer dan 25 jaar ervaring. Onze product development kantoren zijn gevestigd in Nederland en Denemarken, terwijl verkoop- en ondersteuningsvertegenwoordigers over de hele wereld te vinden zijn. Wereldwijd profiteren duizenden gebruikers van DGOffice.net, dat hun transport, afhandeling, opslag, productie en handel in gevaarlijke stoffen ondersteunt.

www.dgoffice.net

Contact

Subscribe to our newsletter

Sign up to our monthly newsletter and receive the latest news items in your mailbox to stay tuned.

You can unsubscribe from our communications at any time.

Stay tuned

Sign up below to get the latest news in your mailbox.