Content medewerker marketing & communicatie - DGM-SDG

marketing & communicatie medewerker

Met focus op online content

Functieomschrijving

Voor ons kantoor in Lelystad zijn we op zoek naar een Marketing & Communicatie Medewerker voor 16-24 uur per week. Deze functie is ter ondersteuning van onze Head of Commerce.

Je zult je hoofdzakelijk bezighouden met content management. Denk aan de planning, maar ook het schrijven en visualiseren van met name Engelstalige content. Deze uitingen publiceer en deel je via onze website, blog, nieuwsbrieven, sociale mediakanalen en eventuele andere passende communicatiemethodes. Hierbij bewaak je onze huisstijl.

Beurzen en andere ad-hoc werkzaamheden vind je leuk om erbij te doen en zorgen voor afwisseling en uitdaging.

Onze B2B digitale oplossingen worden 24/7 gebruikt door onze klanten wereldwijd. Voor het optimaliseren van onze leadgeneratiestrategie, ben jij degene die ons en onze oplossingen op de juiste manier kunt overbrengen.

DGOffice zoekt jou

Skills & requirements

 • Communiceren is jouw ding, zowel mondeling als schriftelijk. Om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen aan de doelgroep, verdiep jij je eerst in het onderwerp zodat je de juiste toon en kanalen kunt bepalen. Afhankelijk hiervan, schrijf je kortere of langere teksten, met name in het Engels.
 • Je bent digitaal vaardig. Met o.a. WordPress, MailPoet, Indesign, Illustrator en Canva kun jij goed overweg. Ook SEO is je niet onbekend. Deze tools gebruik je voor tekstuele communicatieuitingen, waarbij je ook afbeeldingen of filmpjes creëert.
 • Georganiseerd en secuur te werk gaan word je blij van. Het beheer van mailings, blog- en nieuws items, en sociale media vraagt om structuur en planning, die jij nauwlettend bijhoud. Je zult te maken krijgen met zaken die je ver vooruit kunt plannen, terugkerend zijn, of spontaner tussendoor komen.
 • Een complexe omgeving in een no-nonsene organisatie spreekt je aan. De termen die dit omschrijven (gevaarlijke stoffen, digitale oplossingen, B2B, internationaal), daar deins je niet voor terug. 
 • Je bent nieuwsgierig. Je neemt initiatief om meer te leren over wie wij zijn, wat we doen en wie onze oplossingen gebruiken, omdat jij graag wilt weten waar je het over hebt. 
Herken jij jezelf hierin? Of ben je leergierig genoeg om dit jezelf eigen te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt DGOffice jou?

Natuurlijk zorgen wij o. a. voor:

 • Arbeidsovereenkomst van 1 jaar, met mogelijkheid tot vaste aanstelling
 • Marktconform salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling, en
 • 25 vakantiedagen
 Uiteraard:
 • Is er ruimte voor zelfontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
 • Hoort er een fijne werkplek met pc en andere benodigdheden bij
 • Koffie en thee met koekjes staan altijd klaar!

Wie zijn wij?

Bij DGOffice B.V. hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties, webservices en databases voor gevaarlijke stoffen en chemicaliën. Door een prettige werksfeer, waarin alle werknemers worden uitgedaagd, zijn wij zijn een dynamische, professionele en klant gedreven organisatie. Onze klanten en partners variëren van kleine bedrijven tot aan multinationals en overheden over de hele wereld.

Interesse?

Meer weten of eerst kennis maken?

Neem contact op met Vivian Labrecque.

Vivian

Vivian Labrecque

Head of Commerce

Reageer direct

Mail jouw CV met motivatiebrief naar v.labrecque@dgoffice.net of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Een pre-employment screening maakt deel uit van het aanname-proces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.